Wie zijn wij?

Even voorstellen…

Ik ben Monique Bravenboer en woon in het groen omgeven Rozenburg in Zuid-Holland.
Samen met mijn man Jaap, onze 4 kinderen en onze 9 viervoeters (w.v. 4 Border Collie’s, 3 teckels, 1 Labrador retriever en 1 boerenmix) vormen wij met z’n allen een ware Bravybunch,
Na jarenlange ervaring met mijn Labrador Retrievers en de trainingen daarmee hebben wij in 2008 kennis gemaakt met onze eerste Border Collie Jazz. Hierna is het virus behoorlijk aangeslagen. Bij de kennismaking met onze nieuwe aanwist Jazz bij onze dierenarts werd gelijk gezegd “Zo u bent van de vertrouwde Nissan in een Ferrari gestapt” en niets is minder waar. Na Jazz kwam zijn nichtje Kate en Stitch is als acht maanden oude puber in onze roedel terecht gekomen. Eve is onze laatste aanwinst en met z’n allen vormen zij de Border Collie’s “From the Brayvybunch”.
Met deze site wil ik u op de hoogte houden van alle bijzonderheden rond en om onze honden, waar wij dagelijks zoveel van genieten en op deze manier onze enthousiasme en mijn kennis met andere belangstellenden en liefhebbers te delen van dit geweldige ras en eventuele toekomstige liefhebbers.

Veel plezier Jazz, Kate, Stitch, Eve en Monique en de rest van de Bravybunch !

1012397_686301888052529_1916012276_n[1]

Een gedachte over “Wie zijn wij?

Plaats een reactie